اصول تهیه جیره های متعادل گوسفند و بز

دسته بندي : فنی و مهندسی » دام و طیور
جیره متعادل، جیره ای است که مواد مغذی مورد نیاز دام را به صورت متناسب و به مقدار کافی برای مدت معین
تأمین نماید. از آنجایی که یک ماده خوراکی قادر به تأمین کلیه نیازها نیست، از این رو جیره متعادل با مصرف
چند ماده خوراکی امکان پذیر است.
دسته بندی: فنی و مهندسی » دام و طیور

تعداد مشاهده: 1897 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 11

حجم فایل:342 کیلوبایت

 قیمت: 44,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    مراحل تهیه جیره متعادل
    برآورد احتیاجات گوسفند و بز بر حسب وزن، سن، تولیدو نژاد با استفاده از جداول تغذیه دام )ترجیحاً
    NRC2007 ؛)
    انتخاب مواد علوفه ای اقتصادی و قابل دسترس؛
    استخراج ترکیبات مواد خوراکی مصرفی با استفاده از جداول استاندارد تغذیه دام ) ترجیحا NRC2007 ؛)
    محاسبه نسبتهای اجزای جیره و مخلوط نمودن به روش صحیح تا ضمن تأمین احتیاجات متناسب با حجم دستگاه
    گوارش، در شرایط مختلف نیز فیزیولوژیک باشد. )ماده خشک جیره بیش از 2 تا 3 درصد وزنی گوسفند و بز
    بیشتر نباشد(